Izvučeni sretni dobitnici trećeg ciklusa nagradne igre ”Mobilno bankarstvo otvori i nagrade...

Izvučeni sretni dobitnici trećeg ciklusa nagradne igre ”Mobilno bankarstvo otvori i nagrade osvoji” NLB Banke Sarajevo

8
0
PODIJELI

U izvlačenju trećeg ciklusa nagradne igre pod nazivom ”Mobilno bankarstvo otvori i nagrade osvoji” u organizaciji NLB Banke d.d., Sarajevo nagrađeno je pet sretnih dobitnika.

Treći ciklus trajao je u periodu od 15. oktobra do 15. decembra na području Federacije Bosne i Hercegovine. Učesnici nagradne igre bili su svi klijenti koji su koristili ili aktivirali NLB mobilno bankarstvo i izvršili jednu prijavu u mobilnu aplikaciju u periodu trajanja ciklusa nagradne igre.

Sretna dobitnica Samsung Galaxy Z Flip mobilnog telefona je Mirela Marić iz Mostara, dobitnik Playstation 5 konzole je Bećir Fehrić iz Živinica, Eldin Hrnjičić iz Doboj Istoka osvojio je laptop marke HP, dok je Samsung Galaxy Watch pametni sat otišao u ruke Edisa Hrustanovića iz Sarajeva, a Panasonic bežične bluetooth slušalice u ruke Boška Vlajića iz Tuzle.

Izvlačenje dobitnika bilo je organizovano u sjedištu NLB Banke d.d., Sarajevo putem softverskog programa koji je izvlačio dobitnike principom nasumičnog odabira uz nadzor tročlane komisije.

(NLB Banka)