Ovog avgusta plavi Pantenol leptir će sletjeti na Eiffelov most u Sarajevu

Ovog avgusta plavi Pantenol leptir će sletjeti na Eiffelov most u Sarajevu

34
0
PODIJELI

Pantenol by Galenika je jedan od ovogodišnjih partnera događaja na Eiffelovom mostu na Skenderiji, u centru Sarajeva. Mjesto dobre zabave i svojevrstan afterparty tokom trajanja Sarajevo Film Festivala idealan je za popodnevno osvježenje uz egzotične koktele, a večernji termini bit će rezervisani za odlične svirke regionalnih muzičkih zvijezda.

Osam dana trajanja Festivala, posjetioci i ljubitelji dobrih žurki biće u mogućnosti osjetiti čari Sarajeva i dobrog noćnog provoda na jedinsvenoj ljetnoj hit destinaciji – party mostu gdje vas čeka i Galenikin Pantenol i njegov prepoznatljivi plavi leptir, zaštitni znak ovog brenda. Pantenol će se potruditi da ovogodišnji Sarajevo Film Festival učini nezaboravnim, jer nakon vrhunskih filmova, slijedi vrhunska zabava uz iznenađenja za posjetioce događaja.

Svi posjetioci koji se odluče provesti nezaboravne trenutke uz taktove dobre muzike na Eiffelov mostu biće u mogućnosti svakodnevno osvojiti 3×2 ulaznice za VIP dio događaja, a sve što je potrebno jeste da prate plave leptiriće koji će ih dovesti do velikog leptira na mostu. Potom posjetioci treba da se uslikaju kod velikih krila Pantenol leptira, te da video ili fotografiju podijele na društvenim mrežama i označe @pantenol.rs. Svako veče u 20h biće nagrađene tri osobe,a izbor dobitnika će se vršiti nasumičnim odabirom.

Finalno veče Festivala, 19. avgusta posjetioce na mostu će dočekati poznati mladi glumački dvojac, Amila Terzimehić i Emir Fejzić, protagonisti Pantenol reklamnog spota koji će za posjetioce izvesti fantastičnu plesnu koreografiju iz pomenutom videa. Tri posjetioca će moći osvojiti po dvije besplatne ulaznice ukoliko se pridruže glumcima u beskrajnoj zabavi i izvođenju plesne tačke.  

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo ove godine po prvi put pokrovitelji ovakvog jedinstvenog događaja kakav je muzički spektakl na Eiffelovom mostu u Sarajevu. Ispred Galenike i brenda Pantenol želim da pozovem sve naše sugrađane, ali i turiste da posjete ovu magičnu lokaciju pod otvorenim nebom te da zajedno sa nama uživaju u sadržajima i koncertima koje smo zajedno sa organizatorima pripremili. Na mostu vas očekuje naš veliki plavi Pantenol leptir i brojna iznenađenja svih osam dana. Pantenol kroz ovakve projekte nastavlja da živi vrijednosti koje predstavlja, te nastavlja da raste i razvija se. Svim posjetiocima želimo ugodne festivalske dane i dobru zabavu na Eiffelovom mostu“, – izjavio je Naid Gubaljević, Country Manager za Bosnu i Hercegovinu u kompaniji Galenika.

Pantenol kao proizvod kompanije Galenika lansiran je davne 1960. godine i od tada je  nesumnjivo stalni član domaćinstva potrošača svih doba. Prije tri godine Pantenol je promijenio svoj vizuelni identitet i raširio krila za novi milenijum. Prilagođen je novim generacijama, ali sa dobro poznatim kvalitetom i djelovanjem. Danas predstavlja brend sa tradicijom, ali i proizvod koji odgovara na savremene potrebe i zahtjeve potrošača, jer sam proizvod doprinosi hidrataciji  kože, obnavljanju i njezi.