Popusti i besplatna dostava pri kupovini na web trgovinama Tehno Mag, Peko...

Popusti i besplatna dostava pri kupovini na web trgovinama Tehno Mag, Peko i Vitapur

Nove pogodnosti za korisnike Sparkasse Mastercard kartica

34
0
PODIJELI

Sparkasse Bank nastavlja sa akcijama popusta za online kupovinu, koje korisnicima Mastercard Shop&Fun i Revolving kartica pružaju još povoljnije ponude, dostupne iz udobnosti njihovog doma.

Ovog puta korisnike navedenih kartica očekuju popusti na web trgovinama: Tehno Mag, Peko i Vitapur, uz besplatnu dostavu na kućnu adresu.

Pri plaćanju Sparkasse Mastercard karticama Shop&Fun i Revolving, kupci će moći ostvariti 15% popusta na široki asortiman web shopa Tehno Mag, kao i na bilo koji proizvod iz kolekcije proljeće/ljeto 2021. u web trgovini Peko.

Na web trgovini Vitapura, očekuje ih popust od 10%, a za sve narudžbe na pomenutim trgovinama obezbijeđena je i gratis dostava na kućnu adresu.

Akcija popusta započinje danas i traje do isteka sredstava predviđenih za promociju.

Sparkasse kartice iz Mastercard programa, pored kontinuiranih akcija popusta pri online kupovini, pružaju i maksimalno sigurno internet plaćanje uz 3D Secured Standard.

U zavisnosti od vrste kartice, način otplate se razlikuje.

Uz Shop&Fun karticu iznos potrošen na bilo kojem prodajnom mjestu kao i web trgovinama se otplaćuje na rate, a prema definiranim profilima koje klijent uređuje u skladu sa svojim potrebama. Kartica pruža mogućnost odabira rata za svaku pojedinačnu kupovinu, i to do maksimalno 36 rata. Upravljanje raspoloživim kapacitetom za otplatu na kartici kao i prijevremenim zatvaranjem utrošenih sredstava, klijentu je dostupno u svakom trenutku, bez potrebe dolaska u poslovnicu, koristeći mBanking uslugu banke.

Mastercard Revolving kartica sa druge strane nudi mogućnost mjesečne otplate procenta ukupno potrošenog iznosa, i to 4%.