Samsung predstavlja najnovijeg člana Galaxy A porodice – model A31

Samsung predstavlja najnovijeg člana Galaxy A porodice – model A31

15
0
PODIJELI

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. predstavila je Galaxy A31, pametni telefon koji dolazi sa multifunkcionalnom četverostrukom kamerom, vrhunskim Infinity-U displejem, moćnom baterijom od 5,000 mAh koja će trajati čitavog dana i novim, unaprijeđenim, mogućnostima.

Gledajte sve na velikom, vrhunskom, ekranu

Korisnici pred sobom imaju veliki Infinity-U displej od čak 6.4 inča. Sadržaj se prikazuje od ivice do ivice, tako da mogu da gledaju omiljene video snimke, igraju igre ili strimuju sadržaj u odličnom FHD+ Super AMOLED kvalitetu. Ekran se nalazi u tankom kućištu od 8.6 mm koje idealno leži u ruci korisnika.

Snimite više uz odličnu kameru

Odlična glavna kamera od 48MP omogućuje korisnicima da snimaju fotografije i video sadržaj u vrhunskoj rezoluciji. Širokougaona kamera od 8MP, sa uglom snimanja od 123 stepena dozvoljava korisnicima da snime kadrove šire nego ikada prije, makro kamera od 5MP pravi sjajne uvećane snimke, dok senzor dubine od 5MP omogućava Live Focus snimke.

Baterija koja traje

Kada su napolju, korisnicima je potreban telefon koji će raditi tokom čitavog dana. Baterija od 5,000 mAh pruža im mogućnost da strimuju ili dijele sadržaj i igraju igre koliko god žele. Ukoliko je baterija pri kraju, uz brzo punjenje od 15W već za 30 minuta biće spremna za cjelodnevno korištenje.

Više prostora za igru

Galaxy A31 dolazi sa naprednim Octa-core procesorom, 4GB RAM i AI Game Booster tehnologijom. Također, ima 64 GB interne memorije koja može da se proširi do 512GB.

Najviši nivo sigurnosti

U ovaj model je ugrađena Samsung Knox tehnologija koja štiti telefon. Skener otiska prsta pruža visok nivo biometričke autentifikacije, tako da jedino korisnik može da ga otključa dodirom.

Nagrađivana serija

Samsung je od poznate Asocijacije za dizajn i umjetnost (D&AD) nagrađen priznanjem za kreativnost u predstavljanju najnovijih Galaxy A pametnih telefona, kroz globalnu kampanju „AWESOME is for Everyone“ i #danceAwesome izazov. U partnerstvu sa K-pop grupom BLACKPINK i društvenom mrežom TikTok, izazov je proizveo pozitivnu reakciju mladih širom svijeta, generišući 4,7 miliona video klipova, dok je ostvareno više od 20,2 milijarde pregleda na TikTok-u.

Cijena i dostupnost modela A31

Galaxy A31 će u BiH biti dostupan od polovine jula, po početnoj cijeni od 589,00 KM u crnoj i plavoj boji.