PODIJELI

Pored tradicionalnog priznanja “Zlatni BAM ” koje se dodjeljuje na osnovu nezavisnih revizorskih izvještaja, ove godine će se dodjelom posebnih plaketa obilježiti rad pojedinaca i kolektiva koji snažno obilježavaju i unapređuju rad bankarskog sektora Bosne i Hercegovine

U najstarijem sarajevskom hotelu “Europe”, u četvrtak 20. septembra 2018. godine bit će održana Večer bankara “Zlatni BAM” u okviru koje će po 16. put najuspješnijim bosanskogercegovačkim bankama u 2017. godini, na osnovu nezavisnih revizorskih izvještaja, biti dodijeljena tradicionalna priznanja “Zlatni BAM”.

Novina je da će ove godine zaslužnim pojedincima i kolektivima biti dodijeljena i posebna specijalna priznanja Plaketa “Zlatni BAM” za izuzetan doprinos razvoju i kvalitetu rada bankarskog sektora u Bosni i Hercegovini.

Bit će to prilika da se na jednom mjestu nađu bosanskohercegovački bankari ali i predstavnici brojnih firmi koje raznovrsnim proizvodima i uslugama opslužuju bankarski i finansijski sektor, pomažu da bankari prate i blagovremeno primjenjuju tehnološke i druge inovacije čime doprinose da odnos banaka sa klijentima uvijek bude na najvišem mogućem nivou.

Naravno, Večer bankara “Zlatni BAM” je i prilika da učesnici ovog reprezentativnog skupa razmijene iskustva, da se bolje upoznaju, pa možda i predstave svoj rad u nastojanju da još više doprinesu razvoju bankarskog i finansijskog sektora u Bosni i Hercegovini.
Broj učesnika je ograničen.

Sve informacije o prijavi učešća na Večeri bankara mogu se dobiti putem telefona 033/710-340 i 061/357-197, posredstvom e-maila bankeubih@bih.net.ba kao i na web stranici magazina Banke i Biznis – http://bih.banke-biznis.com. Krajnji rok za prijavu je nedjelja, 16. septembar.