Vozite pametno i uštedite 0,10 KM po litru goriva za plaćanje UniCredit...

Vozite pametno i uštedite 0,10 KM po litru goriva za plaćanje UniCredit Mastercard karticama

15
0
PODIJELI

  • Popusti na HIFA-PETROL, HIFA Tešanj i HIFA – OIL benzinskim stanicama
  • Akcija traje do 31.12.2022. ili do isteka sredstava

Prilikom plaćanja goriva Mastercard karticama UniCredit Bank d.d., omogućen je popust od 0,10 KM po litru goriva na više od 70 prodajnih mjesta partnera banke: HIFA-Petrol (popust samo na HPlus goriva), HIFA Tešanj, HIFA-OIL benzinskim stanicama. Pogodnost se može iskoristiti do 31.12.2022. godine ili do isteka sredstava.

Konstantan rast cijena goriva, zajedno s raznim poskupljenjima, svim vozačima automobila predstavlja svakodnevni finansijski izazov. Potrebu da s automobilom stignemo do željene destinacije uveliko je umanjila činjenica da je za točenje rezervoara potrebno odvojiti mnogo više novca nego ranije. Zahvaljujući partnerima HIFA PETROL d.o.o. Sarajevo, HIFA Tešanj d.o.o., i HIFA – OIL d.o.o. Tešanj, UniCredit Bank d.d. je svojim klijentima omogućila popust od 0,10 KM po litru na najkvalitetnije gorivo na našem tržištu i to na više od 70 prodajnih mjesta.

Korisnici UniCredit Mastercard kartica mogu ostvariti uštede za plaćanje goriva svaki dan. Dovoljno je da posjeduju UniCredit Mastercard karticu i prilikom plaćanja, iznos se automatski umanjuje za 0,10 KM po litru goriva.